studieservice.aau.dkTrivsel & fastholdelse

Vidensbank for tiltag og indsatser

Velkommen til vidensbank for indsatser til at øge match, trivsel og gennemførsel blandt studerende. Indsatserne er indsamlet blandt studierne gennem det strategiske arbejde med frafald og fastholdelse. Formålet med vidensbanken er, at give alle studier mulighed for frit at lade sig inspirere af og anvende tiltagene i deres arbejde med studiestarten, første og andet semester.

Før optagelse

Fasens nøgletemaer: Match, afklaring & refleksion og forventningsafstemning
Periode: Før d. 5/7

Optagelse